همشهری آنلاین، هوای بهاری خیلی مشخص نیست؛ گاهی آن قدر گرم است که یک کاسه آش سرد هم میچسبد. باور کنید.
مواد لازم
۵۰۰ گرم اسفناج(پاک کرده و درشت خرد کنید)
یک عدد پیاز
۳ قغ گردو خردشده
یک قس نعنا
۲۵۰ گرم رشته آشی
۵۰۰ گرم ماست پر چرب
نمک و فلفل و به مقدار لازم
روغن
۱. پیاز را به صورت خلالی ریز کنید و در یک قابلمه تفت دهید. بعد اسفناج را بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. سپس یک پیمانه آب به همراه رشته به آن افزوده و اجازه دهید تا بپزد. بعد از آماده شدن حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
۲. پس از سرد شدن هم آب آن را خالی کنید و در یک لیوان جدا نگه دارید. حالا ماست را توسط آب اسفناج رقیق کنید، در کاسهای بریزیدو مخلوط اسفناج و رشته را به آن بیفزایید. در پایان گردوی خرد شده را هم به همراه نمک و فلفل به آن نیز به آنها اضافه کنید.
برای تزئین این آش میتوانید از گردوی خرد شده و نعنا داغ استفاده کنید.
نظر شما